It Came From Odd World
In:
Taal
Nederlands English Français
0 Items In Wagentje
Naar Wagentje

DVDs & Blu-Ray

Terug naar: DVDs & Blu-Ray » Horror » Horrors

Horror Collection 2 Dvd

Onze Prijs: €19.99
Voorraad ? Aantal
In Voorraad
Levertijd 1-7 dagen
- Jack in the box: Zes studenten, die op zoek zijn naar beroemdheid en geld, worden uitgenodigd voor een nieuwe reality show. Maar ze ontdekken algauw dat ze zijn opgesloten en om hun leven moeten strijden in een dodelijke stoelendans. Het spel wordt geleid door Junior, een mismaakte seriemoordenaar met een vreselijk verleden. Hij heeft angstwekkend eenvoudige regels: je leeft als je zit, je sterft als je staat. Iedere tien minuten geeft het kinderliedje Pop goes the weasel het sein voor een nieuwe ronde en dan begint de wanhopige strijd tussen de gasten van Junior om een stoel te bemachtigen en hun leven te redden. De deelnemers worden één voor één geëlimineerd tot er nog maar één stoel over is… en de laatste speler in leven blijft. Jack in the box is een pakkende film over psychologische terreur.
Dit is voorlopig onze laatste dvd box, de plastiek wrap is er af omdat hij in onze winkel gestaan heeft en we de dvd's er dus uit moeten nemen hebben. Verder perfecte staat.

Product: Horrors

Media: DVD

Verzendcategorie: ? CAT1

Voorradig in de winkel: Ja ?

Cast: aaron eckhart, alan tudyk, amy adams, angela schijf, anna gunn, anne hathaway, auli'i cravalho, barry atsma, ben kingsley, ben mendelsohn, bente fokkens, bill murray, carice van houten, cate blanchett, christopher walken, colin farrell, crispin glover, dakota fanning, dan fogler, diego luna, dwayne johnson, eddie redmayne, emilia jones, forest whitaker, georgina verbaan, helena bonham carter, jacob derwig, jasha rudge, jeremy renner, jessica de groen, laura linney, lily james, oda spelbos, ria eijmers

Geluid: Dolby Digital 2.0

Speelduur: 253

Beeld verhouding: 16:9

Nederlandse ondertitels: Ja

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 2012-03-21

EAN Code: 8717973145943