Verkoopsvoorwaarden

Welkom op Odd World. Odd World verleent u een dienst onderhevig aan de volgende voorwaarden. Bij het bezoeken van onze winkel Odd World aanvaardt U deze voorwaarden. Gelieve deze aandachtig te lezen. U bent onderhevig aan deze voorwaarden voor elk huidig of toekomst gebruik van een Odd World dienstverlening.

Het recht om onze dienstverlening en voorwaarden aan te passen

Wij behouden het recht om ter aller tijden aanpassingen te maken aan onze website, ons beleid en aan deze voorwaarden . U bent onderhevig aan de voorwaarden van kracht op het moment dat u de website gebruikt of wanneer u goederen en of diensten van ons bestelt. Indien een van deze voorwaarden ongeldig verklaard of voor enige reden niet van kracht kan zijn heeft dit geen invloed op de geldigheid en van kracht zijnde op de resterende voorwaarden.

Kinderen

Odd World verkoopt geen producten die dienen aangekocht te worden door kinderen. De producten die wij voor kinderen verkopen dienen aangekocht te worden door volwassenen. Indien u onder 18 jaar bent, mag u Odd World enkel gebruiken in aanwezigheid en met begeleiding van een ouder of een voogd.

Product beschrijvingen

Odd World probeert zo accuraat mogelijk te zijn. Desondanks garandeert Odd World niet dat alle product beschrijvingen, beschikbaarheid en andere inhoud van deze site accuraat, compleet, betrouwbaar, recent, of foutvrij is. Indien een product aangeboden door Odd World niet is zoals beschreven, is uw enige oplossing het terug te leveren in ongebruikte staat.

Prijzen

Prijzen zijn onderhevig aan aanpassingen. Wij hebben het recht aanpassingen te doen aan prijzen. Indien een bestelling geplaats is en de prijzen wijken af van de prijzen op de website zullen wij u hierover informeren.

Het risico van verloren en of beschadigde goederen

Alle producten gekocht van Odd World zijn overdraagbaar aan de transporteur. Dit houdt in dat het risico van verloren of beschadigde goederen en de aansprakelijkheid hiervan overgaan op u de koper op het moment wij de producten aan de transporteur afgeven. Met uitzondering wanneer u Express Post selecteert voor uw order.

30 dagen retour garantie - herroeppingsrecht

Indien U ontevreden bent over uw aankoop dient u ons hiervan binnen de 14 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen via email: info@oddworld.be. Na onze uitdrukkelijke toestemming voor terugzending hebt U 30 kalender dagen om uw product in ongebruikte staat met originele verpakking inclusief vermelding van uw ordernummer en onze emailbevestiging terug te sturen. Onvoldoende gefrankeerde verzendingen of verzendingen onder rembours worden geweigerd. Verzendingskosten zijn niet terugstortbaar. Colli's dienen teruggestuurd te worden onder express of prior post. De producten dienen terug geleverd te zijn bij Odd World vooraleer er een terugbetaling kan uitgevoerd worden.
Gewassen en of gedragen textiel, DVD en video waarvan de verpakking geopend is kunnen niet teruggezonden worden.

Groothandel

Wij kunnen kortingen geven indien u koopt in bulk aan handelaren met een geldig BTW nummer.
Handelaren die van ons kopen hebben niet de 30 dagen retour garantie. Zij dienen ons verloren of gebroken producten schriftelijk mede te delen en dit binnen 7 kalenderdagen na ontvangst. Een oplossing wordt dan aangeboden.
Speciale kortingen en acties zijn niet geldig voor groothandel bestellingen.
Het minimale bestelbedrag voor groothandel is 250 euro (excl. BTW).
Groothandel bestellingen dienen altijd verzonden te worden EX WORKS. De handelaar die van ons koopt dient zelf zijn courierdienst te contacteren en de nodige ophaalopdrachten door te geven op zijn klantennummer bij die courierdienst.
U kan een login aanvragen op onze website om toegang te verkrijgen tot groothandel.

Bevoegde jurisdictie

De Belgische wetgeving is van toepassing. Uitsluitend de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Vlaams Brabant zijn bevoegd.

Ons adres

Odd world
Kraaiven 13
3140 Keerbergen
Belgium - Europe
http://www.oddworld.be
BTW 478.468.732

Sluit venster