In:
Taal
Nederlands English Français
Toon Prijzen In
EUR GBP USD
0 Items In Wagentje
Naar Wagentje

DVDs & Blu-Ray

Terug naar: DVDs & Blu-Ray » Manga Anime » Anime

The Big O Vol. 2 Dvd Manga

Normale Prijs: €39.99
Winter Prijs ? : €19.49
U Bespaart: € 20.50 (51%)

SUPER AKTIE: Laagste prijs garantie ?
Voorraad ? Aantal
In Voorraad
Levertijd 1-7 dagen
Paradigm City, een op het oog doodgewone stad, maar één zonder verleden. 40 jaar geleden hebben alle inwoners als gevolg van "De Gebeurtenis" het geheugen verloren waardoor moderne technologie voor iedereen een mysterie is. Er zijn er echter die door omkoping de geheimen van het verleden proberen te achterhalen en trachten een andere wereld, een andere technologie te scheppen.

Een wereld die geregeerd wordt door de Paradigm Group. Een organisatie die denkt zowel god als staat te zijn. Roger Smith leeft in deze chaotische wereld. Deze ex-luitenant van de Militaire Politie is nu het machtigste lid van het bijzondere broederschap van Negotiators (onderhandelaars), waarvan de leden leven van de bemiddeling in conflicten. Roger wordt in zijn werkzaamheden ondersteund door zijn trouwe butler Norman, de androïde Dorothy, en zijn oude kameraad majoor D-Dastun. Maar zijn belangrijkste troef is zonder twijfel de Megadeus "Big O", een reusachtige robot, die als laatste redmiddel geldt, wanneer bemiddeling geen optie meer is..... Niemand weet dat Roger de bestuurder van dit gevaarte is. Roger gebruikt tevens de oude metro tunnels om "Big O" in het geheim te verplaatsen en te verbergen. Deze oude metro bestaat uit een doolhof van gangen waar geen mens zich de afgelopen 40 jaar, door bijgeloof ontstaan na "De gebeurtenis", in heeft gewaagd.

Act: 05 - Bring Back My Ghost (23.44 min.):
Een militair officier en zijn chauffeur steken een brug over door een dichte mist. Het angstzweet parelt hen op het voorhoofd.....Veel ongelukken vonden reeds plaats op deze brug en kostten al enkele mannen, allen militairen, het leven. Dan worden de twee door een grote schim gegrepen en verdwijnen in de diepte. Roger Smith wordt op dat moment bij een machtige en zeer rijke oude vrouw, Melissa
Frasier, ontboden. Deze vraagt hem de mysterieuze verdwijning van haar zoon Bonnie te onderzoeken en hem terug te brengen voor haar 75ste verjaardag.
"WE HAVE COME TO TERMS"

Act: 06 - A Legacy Of Amadeus (23.44 min.):
Dorothy is inmiddels gegrepen door hartstocht voor muziek. Elke ochtend speelt ze de piano om Roger te wekken en te irriteren. Gekweld door haar virtuoze, maar gevoelloze spel, besluit Roger de knappe androide mee te nemen naar "Amadeus". De club waar Instro, tevens een androide, de gasten vanachter zijn piano in vervoering brengt. Aan hem vraagt hij Dorothy te leren een "menselijker" geluid voort te brengen. Maar ook Instro worstelt met zijn levensdoel, wat had zijn schepper voor hem in petto. Megadeus "Big O" moet er aan te pas komen om dit duidelijk te maken.
"NO SIDE"

Act: 07 - The Call From The Past (23.44 min.):
Het probleem met Dorothy is amper opgelost, of een volgende vrouw verschijnt ten tonele, die weldra ook een kwelling zal blijken. Roger onderzoekt waarom er niet meer gevist wordt in de zee. De vissers blijken bang van iets wat ze "De reus van de zee" noemen. Ze willen zich niet de woede van dit monster op de hals halen. Roger weet een oude onderzeeboot op de kop te tikken die vlak voor zijn neus door Angel wordt weggekaapt. Hij weet nog net op tijd aan boort te springen. Diep onder water, en tussen de hoge gebouwen wat eens bevolkt werd door hun voorouders van voor "De Gebeurtenis", vallen de helpers van de reus van de zee hun aan. Roger raakt tezamen met Angel opgesloten in de puinhopen van een gebouw waar nog lucht en elektriciteit aanwezig is.
"WE HAVE COME TO TERMS"

Dit cyberpunk-epos is vervaardigd door Katayama Kazuyoshi (Giant Robo) en Konaka Chiaki (Serial Experiments Lain) en bestaat in totaal uit 13 afleveringen. Het is een soort kruising tussen Batman, Robot Wars en Godzilla. Van alle drie heeft deze serie wel wat mee gekregen. Roger Smith loopt steeds tegen de sluimerende herinneringen en dus de erfenissen uit het verleden aan. De film noir benadering, het donkere karakter om zo een wat dreigende en apocalyptische sfeer te creëren, en het toch wel originele verhaal, maakt dat het een onderhoudende en leuke serie is om naar te kijken.

DVD Region code: 2 (UK & Europe)
Languages: Japanese, French
subtitles: dutch, French

Product: Anime

Media:

Verzendcategorie: ? CAT1

Voorradig in de winkel: Ja ?

Nederlandse ondertitels: Neen


Secure Transactions Bank Contact KBC Online CBC Online Dexia Online BankWire Tranfers