In:
Taal
Nederlands English Français
Toon Prijzen In
EUR GBP USD
0 Items In Wagentje
Naar Wagentje

DVDs & Blu-Ray

Terug naar: DVDs & Blu-Ray » Thriller & Suspens

Serial Killers DVD

Normale Prijs: €26.99
Lente Prijs ? : €12.99
U Bespaart: € 14.00 (52%)

SUPER AKTIE: Laagste prijs garantie ?
Voorraad ? Aantal
In Voorraad
Levertijd 1-7 dagen
Citizen X (1995 - 100 min.)
Begin jaren tachtig vindt de politie in een bos bij het Russische plaatsje Rostov acht verminkte lijken. De arts Victor Burakov (Stephen Rea) is ervan overtuigd dat dit het werk is van een seriemoordenaar, maar de Communistische Partij is het daar niet mee eens. De Partij is van mening dat seriemoordenaars alleen thuishoren in het Westen en zij stellen een comité in, dat ongeveer tot diezelfde conclusie komt. Één lid van het comité, kolonel Fetisov (Donald Sutherland), ziet wel wat in de theorie van Burakov en zorgt dat die zijn onderzoek naar de moordenaar kan voortzetten. Naarmate Burakov zich verder in de zaak verdiept, wordt hij steeds meer tegengewerkt door de Partij. Deze thriller is gebaseerd op het relaas van de echte Rostov-killer, de man die in een periode van acht jaar maar liefst 52 mensen vermoordde.
- Ed Gein (2000 - 90 min.)
De film laat het waargebeurde verhaal zien van Edward Gein, de boer wiens gruwelijke misdaden model stonden voor films als Psycho, The Texas Chainsaw Massacre en The Silence Of The Lambs. We zien Gein's jeugd, zijn dominante moeder, en zijn arrestatie in 1957 waarbij één van de meeste bizarre serie moorden ooit in Amerika aan het daglicht kwam.
- Ted Bundy (2002 - 90 min.)
Verfilming van het leven van Ted Bundy, een Amerikaanse seriemoordenaar die in de jaren '70 zeker 19 vrouwen vermoordde. Dit docudrama volgt hem van zijn schooltijd tot aan zijn executie.

Product: Thriller & Suspens

Media: DVD

Verzendcategorie: ? CAT1

Voorradig in de winkel: Ja ?

Regiocode: 2

Geluid: 5.1 Dolby Surround-E

Oorspronkelijke taal: English

Aantal discs: 3

Speelduur: 280 min.

Beeld verhouding: 16:9, 4:3

Nederlandse ondertitels: Ja

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 2005-03-31

EAN Code: 5410504969164


Secure Transactions Bank Contact KBC Online CBC Online Dexia Online BankWire Tranfers