In:
Taal
Nederlands English Français
Toon Prijzen In
EUR GBP USD
0 Items In Wagentje
Naar Wagentje

DVDs & Blu-Ray

Terug naar: DVDs & Blu-Ray » Manga Anime » Anime

Petshop Of Horrors Vol.2 Dvd Manga

Normale Prijs: €39.99
Winter Prijs ? : €19.49
U Bespaart: € 20.50 (51%)

SUPER AKTIE: Laagste prijs garantie ?
Voorraad ? Aantal
In Voorraad
Levertijd 1-7 dagen
Mensenetende vissen, bloeddorstige konijnen en mysterieuze beesten, rechtstreeks afkomstig uit vergeten legenden ........ Welkom in de vreemdste dierenwinkel van China Town. Je treft er een keur van exotische wezentjes aan, de één nog schattiger dan de ander. Maar pas op, want hetgeen je er koopt is niet altijd wat je hoopt. Graaf D., de eigenaar van de zaak, verkoopt er vreemde diersoorten, die de koper een kans bieden een liefde te hervinden, dromen uit te laten komen of nieuwe hoop te geven. Wees echter voorzichtig, houd je precies aan de regels en zorg buitengewoon goed voor deze buitengewone wezens. De graaf kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen indien je het koopcontract niet naleeft. De prijs die je dan betaald is in geld niet uit te drukken .......

Episode 3: Despair (24.21 min)
Acteur Robin Hendrix is een geplaagd acteur die is blijven steken in het personage waarmee hij beroemd is geworden. De scheiding tussen realiteit en fantasie wordt voor hem steeds vager, en hij gaat zich steeds meer identificeren met zijn fictieve alter ego. Robin is een zeer goede klant van Graaf D., en op een dag loopt hij weer de zaak. Graaf D. heeft voor hem een geblinddoekte albino hagedis genaamd Medusa, zij lijkt sprekend op de ex vrouw van Robin. Robin bedenkt zich geen moment en neemt haar mee. Er zijn echter drie regels waaraan hij zich moet houden:
1. geef haar dagelijks vers fruit of kleine dieren te eten;
2. laat haar aan niemand zien;
3. kijk haar in geen geval in de ogen.

Episode 4: Dual (24.20 min.)
Tot zijn talloze klanten uit de "jet set" rekent Graaf D. ook twee ambitieuze politici. Roger T. Stanford, congreslid, wordt door Kelly Vincent, zijn secretaris en schoolvriend die hem pusht om president te worden, naar de winkel van Graaf D. gestuurd om een legendarisch en heilig dier aan te schaffen. Een Kirin, een schepsel in de vorm van een kind genaamd "Keilin". Een Kirin geeft de eigenaar macht om ambities te realiseren. Maar een mens kan de Kirin niet vangen, de Kirin kiest zijn meester. Hij vervult de wensen van de heerser door andere mensen te vermoorden. Graaf D. stemt er uiteindelijk mee in om het dier te verkopen. Ditmaal zonder regels. Maar de mannen verwachten niet te moeten betalen met menselijk bloed. Hun machtswellust zal leiden tot een ontknoping die ze zelfs in hun vreselijkste nachtmerrie niet hadden kunnen voorzien...

Dit is een zeer leuke en intelligent opgezette serie korte verhalen met als rode draad het thema "liefde" in al zijn varianten, waarin de mens tracht haar noodlot te ontlopen of te kunnen manipuleren. Het zijn dus verhalen met een sterke boodschap. Buiten dit thema is er ook nog een andere verhaallijn, die van agent Leon. Bovenstaande gebeurtenissen zijn bij de politie niet onopgemerkt gebleven. Agent Leon van de moordbrigade onderzoekt naarstig de vreemde gebeurtenissen, maar kan de Graaf nergens op pakken.

Deze serie is vervaardigd door 4 van de grootste talenten op het gebied van de Japanse animatiewereld: Masao Maruyama (Metropolis), Rintaro (Akira, Manie Manie), Yasuhiro Imakawa (Big O) en Yoshiaki Kawajiri (Vampire Hunter D).

DVD Region code: 2 (UK & Europe)
Languages: Japanese, French
subtitles: dutch, French

Product: Anime

Media:

Verzendcategorie: ? CAT1

Voorradig in de winkel: Ja ?

Nederlandse ondertitels: Neen


Secure Transactions Bank Contact KBC Online CBC Online Dexia Online BankWire Tranfers