In:
Taal
Nederlands English Français
Toon Prijzen In
EUR GBP USD
0 Items In Wagentje
Naar Wagentje

DVDs & Blu-Ray

Terug naar: DVDs & Blu-Ray » Actie & Avontuur » Gevechtskunst

Fearless DVD

Onze Prijs: €6.99
Voorraad ? Aantal
In Voorraad
Levertijd 1-7 dagen
Adembenemende stunts uitgevoerd in een van de duurste sets ooit gebouwd. Een groots spektakel waar je als kijker volledig in wordt meegezogen. Jet Li als de indrukwekkende vechtsport grootmeester en legende Hua Yuanjia. Ondanks zijn drang naar warmte en vriendschap is ook voor hem vechten en winnen het enige dat telt. Op zijn dag des oordeels levert hij een gevecht dat nadien nooit meer is geevenaard.
Jet Li's laatste martial arts epos, Fearless, is gebaseerd op het leven van de legendarische Chinese martial arts meester Huo Yuanjia (1869-1910).
Fok Yuanjia (Jet Li) droomt ervan de reputatie van zijn vader voort te zetten en ??n van de beste vechters in en buiten China te worden. Goed op weg om dat doel te bereiken wordt zijn familie zwaar getroffen. Fok?s vader (Collin Chou) komt om tijdens een gevecht en de andere leden van het gezin worden in de nasleep van het drama vermoord.
Diep vernederd door het verlies van zijn familie ontvlucht Yuanjia zijn ouderlijk huis, onverschillig over zijn eigen lot. Jarenlang leidt hij een zwervend en nutteloos bestaan. Maar net voor hij alle hoop opgeeft komt hij de oude oma Sun tegen. Zij en haar blinde kleindochter verwelkomen hem hartelijk in hun dorpje. De vrouw laat de gefrustreerde Yuanjia met haar eenvoudige vriendelijkheid en goedgeefsheid langzaam wennen aan een nieuwe manier van leven. Uiteindelijk vindt Yuanjia een nieuwe reden om te vechten - nu voor een doel dat een gevecht waard is. In zijn nieuwe gedaante en nieuwe naam, Huo Yuanjia, neem hij zich voor de droom van zijn vader, winnen tijdens een internationale vechtwedstrijd, waar te maken.

Product: Gevechtskunst

Media: DVD

Verzendcategorie: ? CAT1

Voorradig in de winkel: Ja ?

Regisseur: ronny yu

Cast: collin chou, jet li, michelle yeoh

Geluid: Dolby Digital 5.1

Oorspronkelijke taal: English

Speelduur: 104 min.

Beeld verhouding: 16:9

Nederlandse ondertitels: Ja

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 2009-07-17

EAN Code: 8713045212261


Secure Transactions Bank Contact KBC Online CBC Online Dexia Online BankWire Tranfers