In:
Taal
Nederlands English Français
Toon Prijzen In
EUR GBP USD
0 Items In Wagentje
Naar Wagentje

DVDs & Blu-Ray

Terug naar: DVDs & Blu-Ray » TV Series

Absolutely Fabulous Series 1 Dvd

Normale Prijs: €35.99
Lente Prijs ? : €17.49
U Bespaart: € 18.50 (51%)

SUPER AKTIE: Laagste prijs garantie ?
Voorraad ? Aantal
In Voorraad
Levertijd 1-7 dagen
De volledige series 1 op dvd:


Fashion
Het is half tien in de morgen. Edina kan nog net een nipje van haar venkelthee nemen en naar wat Boeddisctisch gezang luisteren voor de dag echt begint. Samen met haar vriendin Patsy stort ze zich op haar laatste project: een modeshow met beroemdheden. En als iemand dat moet kunnen is het Edina wel!

Fat
Edina moet afvallen. Want binnenin haar schuilt een dun persoontje dat dolgraag naar buiten wil. Pillen, meditatie en linzen helpen niet meer. Er moet iets anders gebeuren. En dus volgt Edina het 'Val-af-voordat-model-Penny-(de-nieuwe-asperge)-Casper-in-stad-komt-dieet'.

France
Au revoir Engeland! Bonjour Frankrijk! Edina en Patsy hebben het plan opgevat er eens even tussenuit te gaan. Ogenschijnlijk kan niets hun plezier bederven. Maar ze komen er al snel achter dat de eindeloos vredige rust van het Franse platteland en het spelletje Monopoly nou niet bepaaldhet mondaine St Tropez zijn.

Iso tank
Edina's dochter (Saffron) bereidt zich voor op een spreekbeurt over DNA voor de open dag van school. En hoewel alle ouders een uitnodiging hebben ontvangen, mag Edina er niet bij zijn. Redenb genoeg dus om eens goed te chagrijnen. Maar dan blijkt dat Edina nog wat truucjes in huis heeft!

Birthday
Vandaag wordt Edina veertig. Dochter Saffron heeft voor de gelegenheid een wat al te traditionele lunch voor de familie georganiseerd. En dat bevalt de jarige op deze 'rampzalige' dag maar niets.

Magazine
Edina is in extase. Ze heeft een nieuwe vriend en is tot half acht 's ochtends uit geweest. Dat maakt haar vriendin Patsy stinkjaloers. En bovendien moet zij naar haar werk om een klein probleempje op te lossen. Misschien kunnen Sally en Edina's moeder uitkomst bieden.


DVD Region code: 2 (UK & Europe) & 4 (Australia/New Zealand)
Languages: English
subtitles: Dutch

Product: TV Series

Media: DVD

Verzendcategorie: ? CAT1

Voorradig in de winkel: Ja ?

Nederlandse ondertitels: Neen


Secure Transactions Bank Contact KBC Online CBC Online Dexia Online BankWire Tranfers